učitavam

Početna


Poštovani kupci,

U našoj ponudi imamo uređaje sa garancijom od 5 godina kao standardna punuda. Pored toga od 2021 godine u ponudi imamo dva uređaja sa garancijom od 10 godina iz profesionalne SF serije i ona se odnosi na glavni motor i raspršivač vode od nerđajućeg čelika. Garancija od 5 godina ili 60 meseci odnosi se na sve delove uređaja.

Zakonom o zaštiti potrošača Trgovac je odgovoran za nesaobraznost robe ugovoru koja se pojavi u roku od 24 meseca od kupovine robe. Za robu čiji je period saobraznosti duži od 24 meseca, Trgovac je dužan da izda garantni list dobavljača. Trgovac je dužan da u slučaju nesaobraznosti robe o svom trošku obezbedi servisiranje iste.

Garancija na saobraznost artikala koji se smatraju potrošnom robom može biti manja od 24 meseca.

Pravo na reklamaciju i besplatno servisiranje od strane Trgovca kupac gubi u slučaju neadekvatnog rukovanja uređajem i njegovim korišćenjem koje nije u skladu sa uputstvom za upotrebu, kao i u slučaju da dodje do fizičkog oštećenja uređaja.

Fengda d.o.o. garantuje za kvalitet svih proizvoda iz svog asortimana, kao i usklađenost istih sa navedenim specifikacijama na sajtu. Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na e-mail adresu: prodaja@fengda.rs ili telefonom na broj: 011 450 1030

Fengda d.o.o.


O nama